Intelligent Neuro System

Intelligent Neuro System

Har du ofte stået som behandler i klinikken, frustreret og magtesløs over en svær  patientcase/problemstilling, som du ikke har kunnet løse? Så har du været i helt samme situation som os.

Måske har du mange års klinisk erfaring eller et hav af forskellige kurser indenfor: manuell terapi, skadesforbyggelse, akupunktur mv.

Selv med over 8 års uddannelse i både fysioterapi og osteopati og efterhånden mange års klinisk erfaring, var der stadig meget vi ikke vidste, om sammenspillet i interaktionen mellem krop og sind. Vi kunne hjælpe mange, men måtte give op, særligt ved psykologiske problemstillinger. Forestil dig et system der forener tankegangen om krop og sind i balance, i en samlet helhedsorienteret og holistisk tankegang. Hvordan man i et enkelt og særdeles effektivt system, kan behandle årsagen, til en lang række problemstillinger i bevægeapparatet. Vores vision hedder Intelligent Neuro System (INS) og er din vej til at blive blandt en af landets dygtigste behandlere.  

     

Vi har gennem tiden udviklet det, vi mene er et unikt og helhedsorienteret behandlingssystem. Vi har håndplukket og finpudset, de delelementer indenfor en række forskellige succesfulde behandlingsformer, som vi mener er uundværlige uden hinanden, udelukkende med det enestående formål, at gøre dig til en så dygtig behandler som overhovedet muligt. Behandlingssystemet søger i den grad at være helhedsorienteret, og sammenkæder og forener de allerbedste og stærkeste behandlingsmetoder indenfor holistisk helhedsterapi. INS sammenkobler det bedste fra disse verdener og skaber grundlaget for et unikt system, som endnu aldrig før er set.      

 

Intelligent Neuro System (INS) er et unikt behandlingssystem, der tager udgangspunkt i at behandle kroppen som en helhed. Igennem en grundig undersøgelse, diagnosticerer og genkender INS årsager til symptomer, som oftest manifesterer sig i det muskuloskeletale system i form af smerter. Disse årsager kan skabe ubalance i alle kroppens systemer - nervesystem, organsystem, kredsløb, psykiske system m.m.

 

Visionen bag INS er, at udvikle et samlet behandlingssystem, der ønsker at kombinere de mest effektive behandlingsformer og derved udnytte deres samlede fulde potentiale. INS skaber en sammenkobling mellem krop, organer og sind. Behandlingsformen er nøje udvalgt til en sammenkædning af de bedste og vigtigste færdigheder indenfor b.l.a.: osteopati, manuel terapi, fysioterapi, psykologi, kinesiologi, samt funktionel medicin. Resultatet er et af de MEST effektive helhedsorienterede redskaber, som kan bruges på en lang række sygdomme og skader.

 

Hvad lærer du under uddannelsen?

Helhedsorienteret tankegang 

Vi bruger holistisk tankegang og teknikker til grundig undersøgelse og behandling af kroppens dybereliggende systemer, herunder nervesystemet, kraniosakralsystemet, fordøjelsessystemet, kredsløbet, hormonsystemet m.m. Du bliver ekspert i diagnosticering af funktionelle problemstillinger, men også i, at kunne genkende alvorlige tilstande, såsom patologi, som skal refereres videre til lægen. Manuelle teknikker anvendes til behandling af alle vævstyper, hvor dette opnåes, gennem blide præcise stræk og tryk. Resultatet er en optimering af nervefunktion og blodcirkulation i forskellige dele af organismen.

 

Manuel Terapi

Anvendes til behandling af funktionelle problemstillinger i det muskuloskeletale system, herunder nerver, muskler, led, ledbånd, sener m.m. Vi gør brug af en lang  række forskellige manuelle færdigheder, såsom: ledmanipulation, mobilisering, myofacielle teknikker, muskelenergiteknik, samt nervemanipulation. Dette gøres med henblik på, at genskabe bevægelse i/samt omkring det somatiske nervesystem og derved fjerne fejlstillinger og kompensationer.

 

Psykologi

Vores psykologiske analysemodel (INS) anvendes gennem kognetiv samtaleterapi. Her kigger vi nærmere på, hvilke dybereliggende adfærdsmønstre og adfærdsprogrammer, der kan forstyrre de underliggende systemer i kroppen. På uddannelsen lærer du hvordan, du nemt kan genkende hvilke psykologiske traumer og shocktilstande, der har fastlåst systemet i fight/flight tilstand, som nu hindrer kroppens selvhelbredende mekasnisme i at fungere (Homeostasen). Vi kigger nærmere på holdningen og ser på hvilke dominante mønstre og personlighedstyper der genkendes i posturologien. Det limbiske system ligger højt på hjernens prioteringsliste, og de motoriske baner er blot til beskyttelse og tilpasning heraf. Som INS behandler lærer du, hvordan du hurtigt og effektivt kan fjerne og forløse selv de mest dybereliggende traumatiske tilstande, der ligger gemt i underbevistheden.

 

Kinesiologi

Du lærer at anvende kinesiologiske redskaber til diagnosticering og behandling, samt at benytte dette som et vigtigt måleredskab, for at kunne sikre at din behandling virker. Du lærer grundprincipperne og mekanismerne bag Avanceret Kinesiologi, hvor du igennem en række simple muskeltests, hurtigt og nemt kan klarlægge, hvilket system der er i ubalance. Senere vil du lære hvordan, man overraskende nemt kan hacke sig ind på systemets hovedcomputer (underbevistheden) og herved fjerne unødvendige psykologiske mønstre, der er medvirkende til at overbelaste systemet. Hjernen kan ofte være låst i en fight/flight tilstand, hvilket forhindrer kroppen I, at hele naturligt op.

 

Fysioterapi

Vi bruger fysioterapi redskaber til at analysere og udbedre kroppens individuelle bevæge- og holdningsmønstre. Smerteparameteret er et vigtigt måleredskab for, at kunne måle effekten af behandlingen. Du lærer forskellige former for øvelsesterapi rettet mod at forbedre bindevævets smidighed, og derved øge frigangen af nerver,  og blod. Du lærer ligeledes at uddanne patienten i aktiv selvhjælp, gennem brug af funktionelle, målrettede hjemmeøvelser. Dette forstærker og forbedrer samlet set effekten af den manuelle behandling, hvilket er vigtigt for at opnå holdbare og langsigtede resultater. 

 

Funktionel Medicin

Vi anvender Funktionel Medicinsk viden og rådgivning ift. hvilke makro- og mikronutrienter der overordnet kan optimere og understøtte de forskellige dele af organ og kirtelsystemet, herunder fordøjelse- blod og hormonsystemet. På uddannelsen lærer du, hvordan du hurtigt og præcist kan rådgive patienten i naturlige tiltag, såsom: urtemedicin, vitaminer, mineraler og generel kostændring, samt om hvordan disse kan fremme helingsprocessen i behandlingsforløbet.

*** Uddannelsen kan ikke matche uddannelse i henholdsvis osteopati, fysioterapi, funktionel medicin, kinesiologi eller psykologi og du får ikke titlen fysioterapeut, kinesiolog, psykolog men titlen iNeuroSystemisk behandler.

Uddannelsens formål                                                                                                                                                                         Formålet med INS er, at uddanne de dygtigste behandlere, der i høj grad skal kunne genkende kroppens forskellige kompensationsmønstre, finde de rigtige årsager til en given skade eller gene, at kunne lokalisere den primære årsag til svaghed i kroppens helingsmekanisme, kunne sætte sig ind i mennesket som en helhed, samt at kunne diagnosticere og differentiere mellem alvorlig patologi og funktionel lidelse. Alle INS behandlere erhverver sig en dybdegående viden indenfor naturvidenskablige fag som: anatomi, fysiologi, endokrinologi, immunologi, embryologi og patologi, samt redskaber og forståelse for ovenævnte materiale. Samlet set er dette nøglen i at fastsætte den helt rigtige behandlingstrategi, for hver enkelt patient. INS lærer dig en lang række redskaber og behandlingsteknikker bl.a. i muskelskeletsystemet (manipulation, mobilisering, nervemobilisering m.m.), blide behandlingsmetoder i organsystemet (visceral manipulation), behandlingsteknikker i det neuro vegetative system, samt i kirtel og hormonsystemet. Her undervises i blide kranio sakrale teknikker der stimulerer den indre homeostase. Du skoles ligeledes i psykologiske og kinesiologiske teknikker for at kunne forløse dybereliggende traumer. Kunsten ligger, som behandler i, at vide hvilken rækkefølge du skal sætte ind med, og hvornår du ikke skal gøre noget.

Læs mere om uddannelsen HER

Adresse

  • White Instagram Icon

© Copyright 2017 af Intelligent Neuro System (iNeuroSystem)

Aarhus Sundhedscenter

Dalgas Avenue 2E, 1 sal.

8000 Aarhus C.

Tel: 29 84 85 93

Email: ineurosystem@gmail.com

CVR: 37459445

Kontakt os