Adresse

  • White Instagram Icon

© Copyright 2017 af Intelligent Neuro System (iNeuroSystem)

Aarhus Sundhedscenter

Dalgas Avenue 2E, 1 sal.

8000 Aarhus C.

Tel: 29 84 85 93

Email: ineurosystem@gmail.com

CVR: 37459445

Kontakt os

Thorax / OE

Intro:

På dette kursus skal vi kigge nærmere på nervernes anatomiske placering i/omkring  den bedre brystregion regionen. Vi skal se på  sammenhænge mellem det autonome nervesystem og det somatiske nervesystem, organer, samt det blod og bindevæv der ligger i området. Kroppen gør konstant brug af reflektoriske mekanismer når der er fare på færde. Når en trussel har fundet sted (eksempelvis smerte) vil dette kunne aflæses i det somatiske nervesystem. Du bliver skolet i grundigt at kunne undersøge diagonosticere og behandle nerver, organer, blod og bindevæv med henblik på at afkode reflektoriske mønstre der ofte er årsagen til lidelser i bevægeapparatet. 

Indhold:

Nedre thorax/øvre abdomens viscera – undersøgelse, diagnosticering og behandling af nerver, blod, organer, bindevæv mv. (plexus cardiacus, plexus brachialis)
 

Somatiske nervesystem:

  •  Anatomy / Fysiologi

Grundig gennemgang af strukturer og deres fysiologiske funktion i denne region.

  • Anamnese / Undersøgelse

Grundig anamnese som rettes imod at spore sig ind på de smertegivende strukturer samt  genkedelse af patologi i regionen. Undersøgelsesteknikker af alle strukturer i regionen samt alle safety undersøgelser ift. patologi.

  • Behandling og teknikker

Ledmanipulationer, ledmobiliseringsteknikker, nervemobiliseringsteknikker, fascieteknikker, MET (muskel energi teknikker) samt gennemgang af i hvilken rækkefølge disse skal anvendes mest effektivt.

  • Case / Psykologi

Gennemgang af cases som har relation til velkendte skadesproblematikker i regionen samt hvilke psykologiske faktorer har betydning af problemer og gener i regionen.
 

Vegatative nervesystem:

  • Anatomy / Fysiologi

Grundig gennemgang af strukturer og deres fysiologiske funktion i denne region.

  • Anamnese / Undersøgelse

Systemisk anamnese som rettes imod at spore sig ind på de smertegivende strukturer og nedsat funktion af systemer samt  genkedelse af patologi i det vegetative nervesystem. Undersøgelsesteknikker af alle systemer i regionen samt alle safety undersøgelser ift. patologi.

Tidspunkt: se kursusdatoer

Sted: Aarhus Sundhedscenter, Dalgas Avenue 2E, 8000 Aarhus C.

Praktisk: Forplejning - formiddagskaffe, frokost, eftermiddagskaffe.