Adresse

  • White Instagram Icon

© Copyright 2017 af Intelligent Neuro System (iNeuroSystem)

Aarhus Sundhedscenter

Dalgas Avenue 2E, 1 sal.

8000 Aarhus C.

Tel: 29 84 85 93

Email: ineurosystem@gmail.com

CVR: 37459445

Kontakt os

Neurologi 1 / Safety 1 / Integration 1

Intro

På dette kursus samler vi alt tillært viden fra hele første år. Vi skal kigge nærmere på neurologien og de mere dybdegående sammenhænge og samspillet mellem det autonome nervesystem og det somatiske nervesystem,  kroppens organer, blod og bindevæv, samt mekaniske forhold i kroppen. Du bliver skolet i hvordan man kan skelne mellem funktionelle lidelser og alvorlig patologi. På INS academy er sikkerheden altid i første prioritet! På kurset lærer du hvordan man sikkert gennem anamnese, safety tests og specifik systemisk undersøgelse, kan diagonosticere og differentiere mellem gule og røde flag.

Inhold:

Neurologi 1 / Safety 1/ Integration 1, - dybdegående kursus i funktionel neurologi, sikkerhedstests, samt integrering af alt læring fra hele første år.

Case / Psykologi

Gennemgang af cases som har integreret relation til diverse regioner i kroppen samt hvilke psykologiske faktorer har betydning hertil. Der gennemgås velkendte muskuloskeletale problematikker, hvordan de somatiske- og vegetative nervesystem har indflydelse og hvordan forskellige regioner i kroppen har betydning for skaden og genen.

Tidspunkt: se kursusdatoer

Sted: Aarhus Sundhedscenter, Dalgas Avenue 2E, 8000 Aarhus C.

Praktisk: Forplejning - formiddagskaffe, frokost, eftermiddagskaffe.