Lumbar spine / Underekstremiteter

Intro:

På dette kursus skal vi kigge nærmere på nervernes anatomiske placering i/omkring  lænderegionen. Vi skal se på  sammenhænge mellem det autonome nervesystem og det somatiske nervesystem,  organer, samt det blod og bindevæv der ligger i området. Kroppen gør konstant brug af reflektoriske mekanismer når der er fare på færde. Når en trussel har fundet sted (eksempelvis smerte) vil dette kunne aflæses i det somatiske nervesystem . Du bliver skolet i grundigt at kunne undersøge diagonosticere og behandle nerver, organer, blod og bindevæv med henblik på at afkode reflektoriske mønstre der ofte er årsagen til lidelser i bevægeapparatet.  

Inhold:

Lumbal columna /nedre abdomens viscera, - undersøgelse, diagnosticering, behandling af nerver, blod, organer,  bindevæv mv. Samt nedre ekstremitets forsides nerver (plexus lumbalis, ganglion mesenterica superior et inferior)
 

Somatiske nervesystem
  • Anatomy / Fysiologi

Grundig gennemgang af strukturer og deres fysiologiskefunktion i denne region.

 

  • Anamnese / Undersøgelse

Grundig anamnese som rettes imod at spore sig ind på de smertegivende strukturer samt genkendelse af patologi i regionen. Undersøgelsesteknikker af alle strukturer i regionen samt alle safety undersøgelser ift. patologi.

 

  • Behandling og teknikker

Ledmanipulationer, ledmobiliseringsteknikker, nervemobiliseringsteknikker, fascieteknikker, MET (muskelenergi tenknikker) samt gennemgang af i hvilken rækkefølge disse skal anvendes mest effektivt.

 

  • Case / Psykologi

Gennemgang af cases som har relation til velkendteskadesproblematikker i regionen samt hvilke psykologiskefaktorer har betydning af problemer og gener i regionen.
 

 

Vegetative nervesystem
  • Anatomy / Fysiologi

Grundig gennemgang af strukturer og deres fysiologiskefunktion i denne region.

 

  • Anamnese / Undersøgelse

Systemisk anamnese som rettes imod at spore sig ind på de smertegivende strukturer og nedsat funktion af systemer samt genkendelse af patologi i det vegetative nervesystem. Undersøgelsesteknikker af alle systemer i regionen samt alle safety undersøgelser ift. patologi.

 

  • Behandling og teknikker

Viscerale teknikker (organteknikker), teknikker rettet mod detvegetative nervesystem samt gennemgang af i hvilkenrækkefølge disse skal anvendes mest effektivt.

 

  • Case / Psykologi

Gennemgang af cases som har relation til velkendte systemiskeproblematikker  i regionen samt hvilke psykologiske faktorer har betydning af problemer og gener i regionen.

Tidspunkt: se kursusdatoer

Sted: Aarhus Sundhedscenter, Dalgas Avenue 2E, 8000 Aarhus C.

Praktisk: Forplejning - formiddagskaffe, frokost, eftermiddagskaffe.

Adresse

  • White Instagram Icon

© Copyright 2017 af Intelligent Neuro System (iNeuroSystem)

Aarhus Sundhedscenter

Dalgas Avenue 2E, 1 sal.

8000 Aarhus C.

Tel: 29 84 85 93

Email: ineurosystem@gmail.com

CVR: 37459445

Kontakt os